Sunday, November 24, 2013

Lawak Ke Seram ?

Ring Ring!!~ Loceng berbunyi menunjukan waktu persekolahan tamat .Semua berasak-asak lari nak balik rumah , Dah macam kambing keluar kandang aku tengok .Yang balik tu balik lah tapi ada yang stay di sekolah untuk main bola , plan ngan member pergi cyber kafe dan ada yang study .Aku ni konon-kononya tergolong dalam group study ni .

Duduk dalam satu gerup dekat kantin semua bukak buku dan belajar. Buat satu soalan lepastu lepak setengah jam , Itu memang study smart orang kata.
Aku tanya kan dengan kawan aku ni di mana omar? Jawabnya omar di toilet .

Aku pun usha lah toilet dengan niat nak kacau si mala'un ni .Sampai dekat toilet memang ada satu pintu je yg tertutup .Dalam hati aku " sah ini Omar " . Aku menjerit " Oi .. omar , kau berak batu ke berak cair " dengan selamba dijawabnya " Aku berak batu , tersangkut2 tahi ni . " 

Aku pun berambus dari situ sebab kebusukan tahi dan kentut dia , Lepas 15 minit berlalu omar dan izam datang ke meja kantin yang aku study. Aku tanya omar '' Keluar tak tahi batu kau ? " Omar buat muka blur , " Bilanya aku berak ? " aku buat muka seposen , " kan tadi kau cakap kau berak batu " Tapi yang peliknya omar kata dia kencing di toilet surau . Aku usha tadi toilet tengah (toilet lain lahtu) , Jadi siapa yang jawab sahutan aku tadi ? adakah dia omar juga ? Mungkin + thinking.


No comments:

Post a Comment